Jeg har netop erfaret det endnu engang. Det indre venskab med mig selv, og dets styrke, og evne til at beskytte mit sensitive hjerte. Der var noget, der gjorde mig bange, og jeg tog mig selv ved hånden, og fik bedt om det rigtige og gjort de rigtige ting i forholdet til det sårbare i mig.

 

Jeg har netop erfaret det endnu engang. Det indre venskab med mig selv, og dets styrke, og evne til at beskytte mit sensitive hjerte. Der var noget, der gjorde mig bange, og jeg tog mig selv ved hånden, og fik bedt om det rigtige og gjort de rigtige ting i forholdet til det sårbare i mig.

I krisesituationer, i psykiske stormvejr og i forholdet til andre mennesker, er det uendelig vigtigt, at vide at vi har os selv, og at vi kan regne med støtte fra en indre, kærlig instans.

Mange af os kommer til at svigte os selv ved at blive selvbebrejdende, eller ved ikke at tage ansvar for det vi mærker, især i udfordrende situationer.

Hvis vi samtidig har et "grundsår" - en ubevidst fortælling om, at vi skal sætte andre behov først, være "gode" mennesker eller noget andet, der ikke tjener os selv, kan vi komme til at svigte dette indre venskab.

Den dybe forbindelse inderst inde, der sikrer at vi ikke vælter i stormvejr eller mister os selv i familiære forhold eller i kærlighedsforhold. Der hvor vi altid ser os selv, hører os selv, trøster os selv. Rækker ud efter det vi behøver. Og der, hvor vi har bevidstheden til at vide, hvad det er.

Jeg kan ikke understrege nok, at alle typer af følelsesmæssige problemer, helt ind til depression og angst, kan afhjælpes med dette dybe indre arbejde med os selv. Og på samme måde, står vi stærkt i forholdet til familie, venner og kærester, når vi kommer fra en indre kerne af selvaccept og selvkærlighed. Man kan sige, at vi har en indre vis kvinde/mand/forælder, der tager sig af os, så vi forbliver tro mod os selv.

På min plade "Evigheden og jeg" synger jeg:

Der er en gammel kvinde i mit rum
og hun hvisker velsignet om en drøm uden navn
hendes hjerte er bygget på bjerggrund
mens mit hjerte er bygget på sand
men i et saligt øjeblik ser jeg vi er en
drømmen finder vej
får sit eget rum

Du kan finde det du behøver indeni.

 
Den første og mest solgte af mine Cd´er til sensitive hjerter indeholder en øvelse til indre venskab, hvor du kan arbejde med at blive bedre til at skabe balance i dig selv og mellem dig og omverdenen. Her finder du også øvelser til hjertekontakt og dybt selvværd. På Cd 2 er der øvelser til at opbygge et velafbalanceret energiregnskab og til at beskytte det nervesystem, der går i affekt, når vi berøres af svære ting i livet.

Og endelig kan du arbejde med at forstå disse dybe ting ad mere kunstnerisk vej gennem min plade med sange til sensitive hjerter. Vi har et juletilbud på alle 3 plader til en meget nedsat pris:

SE JULETILBUD HER

Kærligst
Psykolog
Emilie Jahnnie Sigård.

Af aut. psykolog
Energipsykologisk Center
Energipsykologisk Center

Aut. Psykolog, forfatter, foredragsholder og sanger. Emilie Jahnnie Sigård

Aut. Psykolog, forfatter, foredragsholder og sanger
Emilie Jahnnie Sigård

Energipsykologisk center

tlf:2684 4596
mail@livsvejlederen.dk

Bog af Emilie Jahnnie

Det sensitive hjerte - Når alle døre står åbne


DKK 299,00


Psykolog Emilie Jahnnie Sigård læser op fra sin unikke bog om sensitivitet

Pressemeddelelse
Det Sensitive Hjerte

I ny bog giver psykolog og kunstner et anderledes bud på, hvordan livet leves med sensitivitet og sårbarhed

Læs mere her