Sørgekåbe - Fra sorg med angst til glæde med vemod

BOGEN KAN KØBES PÅ MOBILEPAY: 26 84 45 96. Pris 190 kr. Fri fragt! Send oplysninger på: mail@livsvejlederen.dk

Ingrid Diderichsen er psykolog. Hun mistede i 2008 sin mand Hans efter 38 års ægteskab. Hun har skrevet sig igennem sygdomsforløbet og sorgprocessen. Og hun har ud fra sin psykologiske baggrundsviden undret sig over, hvor meget angsten har fyldt i sorgen. Men også hvor langstrakt en sorgproces egentlig kan være.

En beretning om at være pårørende til en døende og om at være efterladt i angstfuld sorg. Men også en fortælling om at genvinde den glæde, som netop er der, fordi den elskede har været til.  En glæde, der forudsætter en rejse gennem de smukke, smertefulde minder.

Der er så megen angst forbundet med sorg. Erkendelsen er lammet. Og tiden står stille. Bølgerne af sorgens følelser holder stædigt fast ved de første dages styrke. Du skræmmes over ikke at kunne kæmpe dig op fra dybet. Et halv år er ingenting. Det kræver lang tid at vænne dig til dit nye liv og skimte lidt håb og glæde igen. Du må dykke ned i de smukke, smertefulde minder, og acceptere din nye skrøbelighed. Og det kræver omsorg og omtanke fra dem, der vil støtte dig

Forlaget Emija.

ISBN 978-87-998652-2-2

104 sider

Køb!

Varenummer
shop33

Psykolog Emilie Jahnnie Sigård læser op fra sin unikke bog om sensitivitet

Pressemeddelelse
Det Sensitive Hjerte

I ny bog giver psykolog og kunstner et anderledes bud på, hvordan livet leves med sensitivitet og sårbarhed

Læs mere her