Anmeldelse af Det Sensitive Hjerte på Bogsyn.dk

"Med en blanding af jordbunden psykologi, poesi og spiritualitet giver forfatteren sit bud på, hvorledes sensitivitet i større eller mindre grad påvirker de relationer, vi har og indgår og går fra gennem livet.
Det er hun sluppet rigtig godt fra.

Hun ved noget om tingene og beskriver meget forståeligt og samtidig dybt og smerteligt, hvorledes ubearbejdede traumer fra de unge år samt barndomsårene kan påvirke familier i generationer frem og fratage en mulighederne for at opnå den glæde, samhørighed og kærlighed, de fleste af os længes efter.

Emilie Jahnnie Sigård, der er psykolog og har praksis på Sjælland, legaliserer det subtile og trænger sammen med læseren ned i de lag, hvor der er godt at være, og hvor man har lov til at være sig selv. Hvor man uden forbehold kan få lov at sige ja til sig selv og uden skyld og dårlig samvittighed kan sætte sunde grænser op omkring sig.

Hun har nogle fænomenalt gode og velbeskrevne cases med i bogen; cases der handler om f.eks. det konstant at føle sig forkert og ikke høre hjemme, og hvad der kan ligge til grund for det og også bud på, hvad man så kan gøre uden, at disse bud på noget tidspunkt tager magten fra læseren, som i bund og grund skal se indad og arbejde med sig selv frem for at tage imod nok så velmente råd og måske endda direktiver fra andre, som har søgt at lære vedkommende sandheden ud fra egne følelsesmæssige belastninger."

Læs mere her på Bogsyn.dk

Aut. Psykolog, forfatter, foredragsholder og sanger. Emilie Jahnnie Sigård

Aut. Psykolog, forfatter, foredragsholder og sanger
Emilie Jahnnie Sigård

tlf:2684 4596
mail@livsvejlederen.dk

4070 Kirke Hyllinge (Lejre)
2830 Virum

Bog af Emilie Jahnnie

Det sensitive hjerte - Når alle døre står åbne


DKK 299,00


Psykolog Emilie Jahnnie Sigård læser op fra sin unikke bog om sensitivitet

Pressemeddelelse
Det Sensitive Hjerte

I ny bog giver psykolog og kunstner et anderledes bud på, hvordan livet leves med sensitivitet og sårbarhed

Læs mere her