Det siger læserne om "Det sensitive hjerte - Når alle døre står åbne"

 ...det en helt igennem fantastisk bog. Jeg er halvt igennem og det er smuk indfølende læsning. Beskriver så godt hvordan 'sådanne nogle som os' har det. ..

Susanne Henriksen, Fyn.

 

Et fint og billedrigt sprog. Oplivende og gribende at læse. Og jeg ELSKER din bog, så fin, så klog så...den bog bliver læst det er jeg sikker på.

Juliette Charleman, billedkunstner og forfatter.

 

Jeg er bare SÅ glad for bogen, den er helt fantastisk og meget givende for os højfølsomme... Tusinde tak for den og dig, Emilie Jahnnie.  Endelig en der sætter ord på, på så en fin, nænsom og let fattelig måde.

Sanne Møller Juhl

 

Fantastisk bog du har skrevet Emilie Jahnnie Sigård. Jeg er nået ca. Halv vejs og jeg må sige waw. Hvor er du dog dygtig og dyb. Og ikke bange for at give af dit eget liv også. Personligt giver bogen mig indtil nu er stort skulderklap. Jeg har gennem mange år arbejdet med mig selv omkring det du beskriver. Tusind tak fordi du har skrevet denne bog. Den vil give rigtig meget til mange mennesker. Dit store arbejde giver pote.

Käthe Themani.

 

Jeg havde ønsket mig din bog i julegave og modtog den med kærlig spænding. I går morges, meget tidligt satte jeg mig godt til rette i sofaen, for blot lige at "snuse" lidt og jeg glemte tid og sted Tak for, at du har skrevet den bog - i mit univers manglede den. Du er den smukkeste regnbuebygger - gennem det psykologiske, spirituelle og kreative - tak Jeg kan spejle mig fuldstændigt, samle puslespil og lade mig inspirerer på nærmest hele min livsrejse, som i stor udstrækning har været en alenerejse til trods for, at jeg har mange smukke "delevenner" at rejse og dele mig og mit med og jeg er dem alle dybt taknemlige December måned har været en måned hvor rejser gennem mange rum har samlet sig for mig i nye klare indsigter og din smukke bog - er "prikken over i'et Jeg er taknemlig – tak. En meget smuk bog - som jeg i den grad nyder, at spejle mig i og ikke mindst lade mig inspirere af.... åbne døre til et fælles lysrum

Cindy Johansen.

 

En skøn og dejlig bog som jeg holder meget af at læse. En smuk og rørende bog som rammer mig lige i hjertet

Hanne malte.


Jeg har nu læst din bog, Emilie Jahnnie Sigård, og den har givet mig en stor indsigt i hvilken person jeg er og hvad jeg skal arbejde med for at få en optimal livskvalitet. Selvom jeg har læst bogen vil det altid være et godt redskab at slå op i når der er behov for det hvilket giver så meget i forhold til livskvaliteten. Jeg håber for dig at du får solgt masser af denne helt fantastisk skrevne bog det fortjener du da den er supergodt skrevet og noget alle kan forholde sig til og lære noget af. Jeg kan kun anbefale at læse denne bog den giver simpelthen så meget indsigt i det psykiske landskab og nogle rigtig gode redskaber at arbejde med.

Jane Linda Kristensen.

Aut. Psykolog, forfatter, foredragsholder og sanger. Emilie Jahnnie Sigård

Aut. Psykolog, forfatter, foredragsholder og sanger
Emilie Jahnnie Sigård

tlf:2684 4596
mail@livsvejlederen.dk

4070 Kirke Hyllinge (Lejre)
2830 Virum

Bog af Emilie Jahnnie

Det sensitive hjerte - Når alle døre står åbne


DKK 299,00


Psykolog Emilie Jahnnie Sigård læser op fra sin unikke bog om sensitivitet

Pressemeddelelse
Det Sensitive Hjerte

I ny bog giver psykolog og kunstner et anderledes bud på, hvordan livet leves med sensitivitet og sårbarhed

Læs mere her