Jeg er sygemeldt! Foreløbigt til den 31 aug. 2020

Den selvhelbredende krop

Det er et videnskabeligt faktum, at kroppen har en selvhelbredende funktion. Vi heler sår indvendigt og udvendigt og bekæmper infektions - og virussygdomme. Ved mere alvorlige sygdomme synes kroppen dog at give op, og behøver medicinsk hjælp.

Det er en mere og mere udbredt holdning blandt åndsvidenskabelige forfattere, at det sjælelige element, er yderst vigtig i en helbredelsesproces og i forbyggelsen af sygdom. Ingen læger vil anfægte, at et positivt livssyn, livsvilje og en afslappet holdning til livet, er betydningsfulde faktorer i helbredsmæssige anliggender.

Men nogle af de store forfatter går videre end det. Brandon Bays skaber af den såkaldte "journey therapy", skulle efter sigende have helbredt sig selv for en meget stor tumor i underlivet på bare 1,5 md. Elementerne i  processen var dyb tro på at vi inderst inde er forbundet til " kilden", et dybt fredfyldt sted, hvor vores evige sjæl forbindes til noget større ( Gud, eller hvad vi kalder det.) Vejen ind til kilden går igennem alle de følelsesmæssige lag, der står imellem os og vores inderste kerne. "Rejsen" er en terapiform, hvor traumer og gamle oplevelser forløses helt ned på celleniveau. Det er Brandon Bays opfattelse, at alvorlig sygdom kan afhjælpes af denne vej.

Jeg arbejder under inspiration af hendes metode.  Men anbefaler den som et supplement, ikke istedet for medicinsk behandling, skulle der være sygdom involveret.

Brandon Bays refererer til den verdensberømte forfatter Deeprak Chopra ,der står for en meget interessant og alternativ tænkning vedrørende kroppens selvhelbredelsesevne. Chopra forslår, at vi via det dybe sjælelige arbejde, kan ændre det print der ligger lagret i cellerne, idet cellerne i hele kroppen konstant skiftes ud og fornys.

Et sundt liv kræver motion, frisk luft , hvile, sund kost, men også følelsesmæssig bevidsthed. Det er af væsentlig betydning, at du er bevidst om, hvad der driver dig, og om du bærer rundt på følelsesmæsige traumer eller mønstre, der belaster dit energisystem.

Her et vældigt spændende citat fra en artikel af radiodoktor Carsten Vagn Jensen:

Hvert eneste menneske kan udvikle større eller mindre modstand mod sygdomme. Susanne Ehdin citerer professor Howard S. Friedman fra California University, der har opdaget en række faktorer, som er fælles for den selvhelbredende personlighed:

* At føle en dybere mening med livet.
* At føle positiv forventning, tro vilje og engagement.
* At have en stærk selvfølelse (bevidst personlighed).
* At have en følelse af, at man selv styrer sit liv og hele tiden har et valg.
* At have et støttende socialt netværk (familie og gode venner).
* At have et passende niveau af udfordringer og spænding i livet.
* At have en følelse af kreativ selvrealisering i livet.

Der er link til hele artiklen under Artikler

 

Aut. Psykolog, forfatter, foredragsholder og sanger. Emilie Jahnnie Sigård

Aut. Psykolog, forfatter, foredragsholder og sanger
Emilie Jahnnie Sigård

Energipsykologisk center
Lyngby Hovedgade 39, 2 th
2800 Kgs. Lyngby

tlf:2684 4596
mail@livsvejlederen.dk

Bog af Emilie Jahnnie

Det sensitive hjerte - Når alle døre står åbne


DKK 299,00

Fremhævede produkter

Sødmefuld kat i vinteren

DKK 75,00

Spirituel pakke

DKK 350,00

Selvkærligheds pakke

DKK 429,00

Bog og CD Det sensitive hjerte med gratis soundtrack

DKK 299,00


Psykolog Emilie Jahnnie Sigård læser op fra sin unikke bog om sensitivitet

Pressemeddelelse
Det Sensitive Hjerte

I ny bog giver psykolog og kunstner et anderledes bud på, hvordan livet leves med sensitivitet og sårbarhed

Læs mere her