Jeg er sygemeldt! Foreløbigt til den 31 aug. 2020

Loven om tiltrækning

Kender du dette? Du har netop tænk, at der var noget bestemt du havde brug for, og pludselig modtager du det på en helt overraskende måde!

Dette er loven om tiltrækning.Eller loven om magnetisme. De beslutninger, tanker, valg og følelser vi kredser om - bevidst eller ubevidst - danner de erfaringer vi får i vores liv. Vi manifesterer de forventninger vi har i konkrete oplevelser. Eller sagt på en anden måde: vi tiltrækker det vi tror vi kan få. Vores liv begrænses af angst, tillærte negative forestillinger, lav selvværd og fordrejede selvbilleder. Omkring os er, er der på kvantafysisk niveau, enorme energifelter, og disse svarer på og spejler vores handlinger, ord, følelser og tanker. Vi kan vælge at forstærke negative livsoplevelser eller positive oplevelser af overflod og livsglæde.

Det er væsentiligt at arbejde med både bevidste og især ubevidste mønstre for at bringe sig selv i den rette modtagende position. Således skaber vi positive oplevelser af vores liv, om manifesterer det vi ønsker. Visualisering kan betragtes som en slags mentaltræning, der træner sindet i at skifte til et positivt og opbyggende fokus.Og derved skifter vores oplevelse af virkeligheden.

Man kan sige, at det vi fokuserer på, vokser i vores oplevelse. Men ofte er vi ikke bevist om, at vi har nogle dybdeliggende selvopfattelser og mønstre, der blokerer for det vi gerne vil opnå, selvom vi på det bevidste plan gør alt det rigtige.

Alt vores behandling sigter mod at afdække disse ubevidste mønstre.

Aut. Psykolog, forfatter, foredragsholder og sanger. Emilie Jahnnie Sigård

Aut. Psykolog, forfatter, foredragsholder og sanger
Emilie Jahnnie Sigård

Energipsykologisk center
Lyngby Hovedgade 39, 2 th
2800 Kgs. Lyngby

tlf:2684 4596
mail@livsvejlederen.dk

Bog af Emilie Jahnnie

Det sensitive hjerte - Når alle døre står åbne


DKK 299,00

Fremhævede produkter

Sødmefuld kat i vinteren

DKK 75,00

Spirituel pakke

DKK 350,00

Selvkærligheds pakke

DKK 429,00

Bog og CD Det sensitive hjerte med gratis soundtrack

DKK 299,00


Psykolog Emilie Jahnnie Sigård læser op fra sin unikke bog om sensitivitet

Pressemeddelelse
Det Sensitive Hjerte

I ny bog giver psykolog og kunstner et anderledes bud på, hvordan livet leves med sensitivitet og sårbarhed

Læs mere her