Drømme

Artikler, blogs m.m. som indeholder udtrykket "Drømme"

Poesi


Her er nattemørkt, og jeg undrer mig over, hvorfor mine øjne er som to pivåbne vinduer, der stadig søger at se, mens de famler panisk rundt i deres huler. Snart vil jeg overgive mig til det barmhjertige mørke og lade det indhylle mig i sit stjerneløse tæppe. Og snart vil min kontur indstille sin sitren, mit hjertes ur gå i stå, mine øjne falde tilbage i deres kranium, mine ører standse deres trommen. For her er en higen efter død, en salig intethed, en musestille helligdom. Jeg falder i en drømmeløs søvn, men vækkes af en fjern lyd af fodtrin, så fine af de næsten er uhørlige. De bevæger sig rytmisk, tættere på og længere væk, nærmere og fjernere. Jeg følger med, jeg bevæger mig svævende igennem det uendelige rum. Mørket bliver tættere og tættere, og jeg bevæger mig sanseløst mod de fodtrin, det eneste tegn på liv, uden at vide, om jeg jager i blinde. Men mørket slides op og slår huller i sig selv. Og udenfor har lyset ventet en tidsalder på sin modsætning, og nu strømmer det ind og synliggør mig, skinner gennem mine øjenlåg, der gemmer på mit modstræbende blik.


   Se mere her

Om drømmenes betydning


En kvinde undrer sig over, at hun hele livet, hver nat, har drømt mange drømme, der gør stort indtryk på hende. Drømmene efterlader hende med en masse svære følelser, såsom skyld og uro i maven, og en angst for at sove, samt en overvældende tristhed om morgenen. Kvinden har arbejdet vældigt meget med problemet, og prøvet mange dybe metoder, men uden held i netop dette område.


   Se mere her

Sådan behandler jeg


AF ANNETTE AGGERBECK. I MAGASINET PSYKOLOGI 2007.
Værn om din energi
Emilie Jahnnie Sigård kalder sig spirituel psykolog, fordi hun som en af de eneste psykologer i Danmark også arbejder medkroppens energisystem. Hun driver Energipsykologisk Center hvor hun tilbyder holistisk behandling med fokus på positiv energi, kærlighed og indre styrke. Emilie Jahnnie Sigård har blandt andet taget kurser i intuitiv healing, energipsykiatri og følelsesforløsende terapi ,og er uddannet spirituel healer og drømmetyder.

Sådan behandler jeg


   Se mere her

Her er de 10 mest almindelige drømme


Artikel med  på  Alive.dk 2011. af Isabella Hindkjær. 2014.


   Se mere her

Aut. Psykolog, forfatter, foredragsholder og sanger
Emilie Jahnnie Sigård

Lyngby Hovedgade 39, 2 th

2800 Kgs. Lyngby

tlf:2684 4596

mail@livsvejlederen.dk


Psykolog Emilie Jahnnie Sigård læser op fra sin unikke bog om sensitivitet

Pressemeddelelse
Det Sensitive Hjerte

I ny bog giver psykolog og kunstner et anderledes bud på, hvordan livet leves med sensitivitet og sårbarhed

Læs mere her