Spirituel konsultation

Konsultation med tarot, osho og englekort.

Eller konsultation med samtale og øvelser vedrørende alle typer spirituelle oplevelser inkl. kundalinirejsning.

 

En spirituel konsultation kan tage form af en vejledning med englekort er for dig, der ønsker en afklaring på store eller små livstemaer, og som ønsker at modtage vejledningen fra den åndelige verden.

Konsultationen startes med en kort meditation for at bringe stilhed til rummet, og gøre klar til de højere energiers indtræden.

Selve konsultationen foregår udfra særlige ritualer med bøn, mens læsningen er et sammenspil mellem kortene og mine intuitive input. Emilie Jahnnie inddager alle sanseindtryk og indre billeder der gives hende. Bønnen kalder de højeste energier ind og sikrer beskyttelse og præcise svar.

I konsultationen kan der inddrages healing med ærkeengle, hvis der er behov for det. Kombinationen kan være meget virksom.

Emilie Jahnnie har helt tilbage fra de unge år haft åndelige oplevelser. I de senere år er kontakten til det hun kalder engle, blevet stærkere. Hun har taget min healingsuddannelse hos den tysk-amerikanske mystiker Paul Skorpen. Her heales der med ærkeengle.

Hun har også lagt tarotkort i 20 år og er certificeret til englekort reader hos den amerikanske psykolog og engleekspert Doreen Virtue.

I vejledningen  inddrager hun sin psykologfaglige baggrund, og sessionerne kan derfor godt erstatte andre typer konsultationer.

En spirituel konsultation kan også tage form af samtale og øvelser vedrørende spirituelle oplevelser alle slags inklusiv Kundalinirejsning. Emilie Jahnnie har mange typer af erfaringer.

Der er mulighed for et forløb eller en enkelt konsultation. Healing vil typisk virke bedst over nogle gange.

Aut. Psykolog, forfatter, foredragsholder og sanger. Emilie Jahnnie Sigård

Aut. Psykolog, forfatter, foredragsholder og sanger
Emilie Jahnnie Sigård

tlf:2684 4596
mail@livsvejlederen.dk

4070 Kirke Hyllinge (Lejre)
2830 Virum

Bog af Emilie Jahnnie

Det sensitive hjerte - Når alle døre står åbne


DKK 299,00


Psykolog Emilie Jahnnie Sigård læser op fra sin unikke bog om sensitivitet

Pressemeddelelse
Det Sensitive Hjerte

I ny bog giver psykolog og kunstner et anderledes bud på, hvordan livet leves med sensitivitet og sårbarhed

Læs mere her