Psykolog Sanger og Forfatter Emilie Jahnnie Sigård

Emilie Jahnnie Sigård
Født:1968
Autoriseret Psykolog og Spirituel Vejleder
Telefon: 26844596
e-mail: mail@livsvejlederen.dk

 


Emilie Jahnnie Sigård, født 1968.
Autoriseret psykolog, sanger, digter, forfatter og spirituel vejleder.

Driver sammen med sin mand Erik, Energipsykologisk Center, centralt i Lyngby.

Emilie Jahnnie har været psykolog i 17 år, og har igennem de seneste mange år profileret sig som en anderledes psykolog med fokus på dybdepsykologi, kreativitet og spiritualitet. Emilie Jahnnie tror på de dybdegående forandringsprocesser, og på menneskers potentiale for at løfte sig fra selv svære omstændigheder.

Emilie Jahnnie brænder for det sårbare og sensitive hjerte. Hun har udviklet sine helt egne teorier og metoder til at skabe en dybere forståelse for sensitivitet og sårbarhed, og har udgivet to populære Cd’er til sensitive hjerter. Hun udgiver nu en stor bog om emmet, der adskiller sig fra andre bøger på markedet ved at kombinere dybdepsykologi med selvbiografiske elementer, cases og kreative og spirituelle vinkler.

Emilie Jahnnie har aldrig været bange for at inddrage sig selv og sine erfaringer i det offentlige rum, mens hun i det terapeutiske rum altid bevarer fokus på klientens perspektiv. Hun er en aktiv blogger og kilde i dameblade og magasiner.

Emilie Jahnnie åbner nu op for det kunstneriske rum i sin bog om det sensitive hjerte. I 2014 udgav hun desuden sit debutalbum ”Evigheden og jeg – sange til sensitive hjerter.” 11 sange fra det poetiske rum om de dybe følelser. Emilie Jahnnie afholder koncerter med sangene og med tekster om at være på rejse med et sensitivt hjerte. I 2016 udgiver Emilie Jahnnie sit første lille lyriske værk, med digte og poetiske tekster.

Emilie Jahnnie har fra barns ben oplevet en kontakt til en åndelig dimension. En kontakt, der indenfor de seneste år har ytret sig stærkere og stærkere, bl.a ved en særlig tilstedeværelse af noget som hun kalder engle. Emilie Jahnnie oplever at hun samarbejder med en åndelig dimension, men bringer det kun ind i det terapeutiske rum, hvis det ønskes.

Emilie Jahnnie arbejder ud fra et indfølende og rummeligt menneskesyn. Men også med en analytisk skarphed og ærlighed, så der sikres et kvalificeret modspil.

 

 

Aut. Psykolog, forfatter, foredragsholder og sanger. Emilie Jahnnie Sigård

Aut. Psykolog, forfatter, foredragsholder og sanger
Emilie Jahnnie Sigård

tlf:2684 4596
mail@livsvejlederen.dk

4070 Kirke Hyllinge (Lejre)
2830 Virum

Bog af Emilie Jahnnie

Det sensitive hjerte - Når alle døre står åbne


DKK 299,00


Psykolog Emilie Jahnnie Sigård læser op fra sin unikke bog om sensitivitet

Pressemeddelelse
Det Sensitive Hjerte

I ny bog giver psykolog og kunstner et anderledes bud på, hvordan livet leves med sensitivitet og sårbarhed

Læs mere her