Symbolhaven - en indre rejse mod selvkærlighed

Symbolhaven- en indre rejse mod selvkærlighed og selvhelbredelse.

 

"... Selvkærlighed gør os yndefulde og empatiske, og giver os plads til at have plads til andre, præcis som de er. Selvkærlighed er som at åbne alle vinduerne for lys og luft på en solskinsdag, og lade verdens dufte strømme ind. Selvkærlighed er at hylde barnet indeni, og elske det uanset, hvordan det opfører sig... "

 

Fra bogen " Det sensitive hjerte. når alle døre står åbne"

 

 

Symbolhaven- en indre rejse mod selvkærlighed og selvhelbredelse

En anderledes form for psykologkonsultation ved Emilie Jahnnie Sigård. Foregår på briks.

Selvkærlighed er udgangspunktet for alt godt i livet. En overbærende og accepterende holdning til dig selv, letter enhver situation og reducerer stress og psykisk smerte. Du respekterer dine egne følelser og oplevelser, og opsøger kun positive og opbyggende forhold til andre. Men dårlige selvfortællinger, psykiske sår og traumer kan blokere for den kærlige kontakt til dig selv. Symbolhaven er en ny metode, udviklet på grundlag af både psykologiske og åndsvidenskabelige tanker. Metoden er en indre sjælsrejse, der kombinerer energipsykologi, coaching, healing og visualisering, og som sigter mod en genetablering af en ægte kontakt med sjælen.

Symbolhaven er udviklet på grundlag af mine års erfaring med hundredevis af klienter og deres ærlige og modige arbejde med sig selv. Symbolhaven tager udgangspunkt i en tro på og en erfaring med, at selvkærlighed er essentielt for at have et godt liv, ligesom  forløsning af traumer og negative selvfortællinger virker helbredende på krop og sjæl. Indholdet af metoden har et højt fagligt niveau og går dybt ind. Den sigter mod, at du ved udgangen af forløbet føler dig mere afklaret omkring dine følelser og behov og dit forhold til andre mennesker. Du får arbejdet med smerte og blokeringer og opnår større følelsesmæssig bevidsthed. I en ægte kontakt med dig selv er der også mulighed for en afklaring af drømme og mål for dit liv.

Symbolhaven indeholder spiritualitet og du arbejder undervejs med både healing i et åndeligt måde, overgivelse og visualisering. Jeg fører bog over de symboler og bekræftelser vi sammen har fundet, der er dine helt individuelle ressourcer og din mulighed for at skabe dit eget liv som du ønsker det.

Du ligger behageligt på en briks, så du kan slappe af og mærke din krop, og terapien bliver på dine præmisser og i dit tempo.

Symbolhaven er din have, dit indre personlige rum. Her finder du dine personlige symboler, både de, der repræsenterer dine ressourcer og de der repræsenterer de begrænsninger du har brug for at arbejde med. Herfra starter og ender den terapeutiske rejse.

Inspirationskilder: Byron Katie, the Work. Brandon Bays, The Journey. Louise Hay, Helbred dit liv. Echardt Tolle, Nuets kraft. Judith Orloff, Positiv energi. Paul Skorpen, Theosis Spiritual healing. Deepek Chopra, Soul Healing. Rhonda Byrne, The Secret. Dorren Virtue, Angel Therapy. Store psykologiske teorier.

Aut. Psykolog, forfatter, foredragsholder og sanger. Emilie Jahnnie Sigård

Aut. Psykolog, forfatter, foredragsholder og sanger
Emilie Jahnnie Sigård

tlf:2684 4596
mail@livsvejlederen.dk

4070 Kirke Hyllinge (Lejre)
2830 Virum

Bog af Emilie Jahnnie

Det sensitive hjerte - Når alle døre står åbne


DKK 299,00


Psykolog Emilie Jahnnie Sigård læser op fra sin unikke bog om sensitivitet

Pressemeddelelse
Det Sensitive Hjerte

I ny bog giver psykolog og kunstner et anderledes bud på, hvordan livet leves med sensitivitet og sårbarhed

Læs mere her