Dette er ikke en fysisk cd, men en streaming, som kan aflyttes online eller downloades på din pc.

Dyb Selvomsorg til Sensitive Hjerter. Del 2 - Stress og Energiregnskab (Streaming)

Denne Cd starter med det allervigtigste. nemlig din evne til Selvkærlighed. på et meget dybt plan. og din evne til at have et dybt indre venskab med dig selv.

KAN KØBES PÅ MOBILEPAY på 26 84 45 96. Pris 100 kr. SEND OPLYSNINGER PÅ: MAIL@LIVSVEJLEDEREN.DK

Så er psykolog Emilie Jahnnie Sigård ude med næste CD med øvelser og oplæg til Særligt Sensitive mennesker og andre følsomme sjæle. Hvor den første CD startede ud med det vigtige selvværds-arbejde. handler denne CD om. at holde den psykiske energi i balance og undgå stress.

Sensitive mennesker har et mere modtageligt nervesystem. og det er yderst vigtigt. at holde ro og balance i krop og sind. for ikke. at vi som sensitive skal opleve. at livet hele tiden er noget vi skal komme os over.
CD´en indeholder nogle vigtige oplæg om. hvordan man kan forstå den psykiske energi. og øvelser og meditationer til at arbejde med både afspænding. visualisering og energiregnskab.

Psykolog Emilie Jahnnie Sigård har i mere end 7 år haft en alternativ psykolog klinik i Lyngby. og har i den forbindelse arbejdet med mange hundrede sensitive mennesker. Hun skriver lige nu på en bog om emnet.
Musikken på pladen er lavet af Emilie Jahnnie og hendes mand. Erik Sigård. da de begge er musikere.

Køb!

Varenummer
shop22
Prøvelyt til cd'er her!

Psykolog Emilie Jahnnie Sigård læser op fra sin unikke bog om sensitivitet

Pressemeddelelse
Det Sensitive Hjerte

I ny bog giver psykolog og kunstner et anderledes bud på, hvordan livet leves med sensitivitet og sårbarhed

Læs mere her