Energipsykologisk center

Energipsykologisk Center blev i 2006 startet af psykolog Emilie Jahnnie Sigård, udfra et ønske om at kombinere traditionel psykologi med spirituelle metoder. Vigtigt for Emilie var det, at det behandlingsmæssige arbejde altid havde rod en solid faglighed og erfaring, så der blev skabt tryghed omkring alle brugte metoder, og så klienten altid blev mødt på en etisk korrekt, respektfuld og empatisk måde.

Idag består centret af 2 faste behandlere, der behandler efter ovenstående principper, og som har en holistisk tilgang til livet. På den måde får klienter mulighed for at modtage en bredere og mere dybdegående hjælp til mange slags problematikker.Der udover samarbejder vi med en række spændende behandlere, og annoncerer løbende kurser og events.

Energipsykologisk Center fik sit navn udfra læren om subtil energi. Vi tror på, at man kan tale om en livskraft, der gennemstrømmer alt levende og forbinder os til hinanden.På både psykiske, fysiske og spirituelle planer er det vigtigt at skabe energi i balance.

Aut. Psykolog, forfatter, foredragsholder og sanger. Emilie Jahnnie Sigård

Aut. Psykolog, forfatter, foredragsholder og sanger
Emilie Jahnnie Sigård

tlf:2684 4596
mail@livsvejlederen.dk

4070 Kirke Hyllinge (Lejre)
2830 Virum

Bog af Emilie Jahnnie

Det sensitive hjerte - Når alle døre står åbne


DKK 299,00


Psykolog Emilie Jahnnie Sigård læser op fra sin unikke bog om sensitivitet

Pressemeddelelse
Det Sensitive Hjerte

I ny bog giver psykolog og kunstner et anderledes bud på, hvordan livet leves med sensitivitet og sårbarhed

Læs mere her